Agenda / Curs de seguretat alimentària: Manipulació i control d'aliments

11/03/2022
- Dia: 11 de març
- 6 hores lectives presencials
- Horari: de 9 a 15 h
- Informació i inscripcions a: https://www.idfo.com/curso/seguretat-alimentaria--manipulacio-i-control-d-aliments/4811
- Més informació a: 686 995 811 (dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h)
Adquirir el coneixements bàsics establerts en el RD 202/2000 relatius a la manipulació d'aliments i la importància de la reglamentació alimentària. Conèixer els perills de contaminació d'un aliment, el seu origen, els efectes que poden ocasionar i les mesures preventives a adoptar. Aprendre a desenvolupar hàbits higiènics adequats per garantir la seguretat alimentària. Conèixer com realitzar la manipulació d'aliments, tenint en compte la influència de la conservació i l'emmagatzematge adequats, així com la higiene dels equips, els locals i els utensilis.
Curs dirigit especialment a persones en situació d'atur o en ERTO. En el cas de treballadors en actiu: És IMPRESCINDIBLE que l'empresa en la que treballen disposi de centre de treball a Catalunya.